Allt du behöver veta om e juice

E juice är en synonym för e vätska,och vi går på djupet här med vilka du måste välja mellan. Vi granskar vad e juice är och vad som passar dina behov.

Vad är e juice?

E juice är en blandning av olika vätskor som används i e-cigaretter. Normalt består e juice av PG / VG och arom. Nikotin kan läggas till detta beroende på personliga preferenser. Emellertid, ingredienserna kan variera från en juice till en annan, men vätskan innehåller vanligtvis 95 propylenglykol (PG) och vegetarisk glycerin (VG). Du kan läsa mer om PG och VG här.

Utan att nödvändigtvis veta det, PG och VG ingår som tillsatser i en mängd olika livsmedel från det dagliga livet. Det ingår i kakor och oral medicin för att bara nämna några. Dessutom ingår PG och VG i konsumtionsvaror som tandkräm och handkräm. Nämligen tillsatser har några goda egenskaper i att kunna hålla objekt fuktig.

Det finns otroligt många juiceproducenter över hela världen, vilket har resulterat i mer än 8000 varianter.

E juice är vätskan i e cigarett som uppenbarligen används för att skapa den verkliga ångan. E-cigaretten värmer saften mellan 100 och 200 grader, vilket förvandlas till ångan du kan andas in därifrån.

e juice

Vad är skillnaden mellan grundläggande och vanlig e juice?

Som nämnts ovan finns det en otrolig variation av juice på marknaden, vilket också kan göra det svårt för konsumenten att skilja. Först och främst består en e-juice av en arom (smakvariant) där du måste berätta själv vad du håller på med. Det är ganska personligt, men här kan du bara prova det eller överväga om du är mest i tobak eller frukt smak – eller något helt annat. Det är helt annorlunda från en individ till en annan. Som sagt, du kan ha stött på det faktum att vissa är billigare än andra. Och vad är orsaken till det?

Den dyra i vätskorna är doften och alla Premium vätskor har mer arom i om det är en enkel eller ett mer komplext recept. PG har en något tyngre smak i sig. Dessutom används relativt kongruenta smaker i grundläggande e-juice, medan du i Premium blandar flera smaker, vilket skapar en mycket mer unik smak.

En Premium e juice har vanligtvis en högre VG koncentration, vilket garanterar en mycket fylligare ånga. Som nämnts blandas det med flera aromer, som kräver mycket extra. Alla våra Premium Juices är för genomsyrad. Pre Steeped innebär att de är för mogna och därför har rätt smak från blandningen av nikotin i saften. Premium juice kommer främst från västländer som USA och för den delen även Danmark. Dessutom är Malaysia en anmärkningsvärd producent eftersom de levererar några av världens bästa fruktjuicer. Malaysia är också främst det land som har gjort Premium juice med kylning otroligt populär över hela världen.

Vilken e juice passar mig?

När du väljer din nästa e juice, bör du överväga ovan nämnda saker. Du måste överväga hur mycket kvalitet och smak betyder för dig. Dessutom överväga vilken smak som passar dig bäst. Slutligen, tänk på att grundläggande (budget) vätskor är bäst för nybörjare kit och minsta ångbåt utrustning och de producerar mycket mindre ånga och smak. Blandningsförhållandet, 50/50, kommer därför att vara det mest optimala valet eftersom doften går igenom mer. Du kan dock använda Premium om du vill.

JustVape.dk

kan vi hjälpa dig, oavsett om du behöver en grundläggande eller Premium juice.

Vi har ett brett utbud från globala tillverkare. Se vårt urval här. Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på +45 42 65 65 09 eller kontakta @ justvape. Vi ser fram emot att höra från dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
error: Alert: Content is protected !!