Eleaf & Smok – de mest populära märkena inom e-cigaretter?

Eleaf och Smok är två mastodonter i e-cigaretter, och välkända märken när du tänker på dig själv. Vi kommer hit med guiden som jämför de två företagen så du är klädd nästa gång du måste köpa din e-cigarett.

Om Eleaf

Eleaf är en tillverkare från Shenzhen, som ligger strax utanför Hong Kong. På Eleaf producerar du e-cigaretter, ejuices, flytande behållare och annan e-cigarettutrustning. Faktum är att de täcker hela paletten i en e-cigarett, och Eleaf har snabbt blivit ett världsberömt varumärke, på grund av deras ihållande prestanda i kombination med ett kreativt förhållningssätt.

eleaf och rök

Om Smok

Ursprungligen är rök också från Shenzhen, där fabriken fortfarande ligger. SMOK fokuserar sin verksamhet på elektroniska cigaretter och tillhörande forskning, utveckling, produktion och försäljning på alla marknader över hela världen. Detta har resulterat i att mer än 80 miljoner konsumenter har njutit av produkterna därifrån. Smoks vision är inte bara att tillhandahålla högkvalitativa produkter, utan också att bidra till ett hälsosammare alternativ till tobak, vilket kan förbättra hälsan hos många människor.

eleaf och rök

Vilka är fördelarna med Eleaf och Smok?

Eleaf har under många år varit ledande inom teknik och innovation på denna konkurrensutsatta marknad. Det är det säkra valet eftersom det är enkelt och lätt att använda och det är fortfarande hög kvalitet. Designen är inte flashig, men den kan användas för alla generationer.

Smok är känd för att leverera fantastiska e-cigaretter till hardcore vapers. De producerar mestadels stora mods och jätte tankar som kan leverera stora moln. Trots lanseringen av Smok under 2010, företaget kan redan ta verksamheten att vara den första att skapa dubbla spole enheter och batterier som kan ta otroligt höga watt. På senare tid lanserade de också den första e-cigarett med Bluetooth-tillbehör. Som kan kännas, är Smok alltså en trendsättare i e-cigaretter. De följer de senaste trenderna och arbetar hårt för att genomföra dem i sina produkter.

Eleaf eller Smok? Vad ska du välja?

Smok är mest för den erfarna vaper som vill ha den vildaste och mest attraktiva i branschen. De har alltid varit förstamovers och du kan förvänta dig att i framtiden kommer de att vara de första att förnya tekniken. Tekniken och designen tilltalar dock inte den äldre generationen, som därför bör överväga att köpa Eleaf. Som nämnts är Eleaf det säkra valet och de är mångsidiga. Detta innebär att de riktar sig till varje konsument, oavsett om du är en erfaren eller en nybörjare.

Eleaf & Smok på JustVape

Som nämnts ovan kan vi erbjuda ett brett utbud av produkter från båda märkena på JustVape.dk.

Vi hoppas därför att guiden kan hjälpa dig med nästa e-cigarett. Du kan se våra Eleaf produkter här och våra Smok produkter här. Om du har några frågor kan du alltid kontakta oss på 042-65 65 09 eller på [email protected] Vi ser fram emot att höra från dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
error: Alert: Content is protected !!