Hitta din nästa e vätska på Just Vape

Det måste vara gott och gott att vape, och att det kan vara med rätt e vätska! På Just Vape har vi ett mycket stort urval av olika läckra e vätskor – det kan vara förvirrande att hitta runt. Vi har därför skapat denna guide för att hjälpa dig att välja den rätta för din smak.

Orden ”e flytande” och ”e juice” är synonymer med varandra och hänvisar därmed till samma produkt – nämligen vätskan i e-cigaretten som bildar ånga.

kungar-crest-hertiginna-reserv

E vätska för dig med söt tand

Om du redan är riktigt förtjust i söta saker, det finns goda möjligheter att hitta en e vätska du kommer att älska. Det finns en riktigt stor marknad för produkter med smaker av desserter, kakor och andra sötsaker. Här KINGS CREST e vätskor är värda att lyfta fram. KINGS CREST är ett varumärke som uteslutande gör e vätskor med smaker inspirerade av desserter. Dessutom är deras produkter av mycket hög kvalitet, prisbelönta och smaken är verkligen topp hylla kvalitet. Om du är mer i läsk eller godis, det finns också gott om e vätskor du skulle älska att hitta på justvape.dk. Till exempel leder vi det helt unika Dinner Lady, det finns smaker av den ganska traditionella läsk, cola.

 

E vätska för dig som älskar smaken av tobak

Det kan snart verka som om allt har gått in candyfloss och regnbågar. Det kan tyckas förtvivlat om du istället njuta av den klassiska och maskulina rökning erfarenhet. Närmare bestämt; smaken av tobak. Det finns dock ingen anledning! Just Vape bär ett antal märken av e vätska som också använder läckra tobak smaker. Om du vill ha en mycket utsökt, exklusiv upplevelse med tobakssmak, är Svart ton hela världen otroligt. Det finns inget på jorden som är så fulländat och exklusivt som den svarta tonens e vätska. Det tar minst 2 år att göra sin NET e vätska och har du provat tobak e vätska många gånger utan att tycka om det du missat på Svart anteckning.

Hitta din nästa e vätska på Just Vape

e væske

E vätskan för moln chasers

Men inte alla ångor kan bara smaka sin e vätska. Om du är en så kallad molnjagare är mängden och tjockleken på ångan från vätskan minst lika viktig. Med rätt ånga kan du inte bara blåsa kraftfulla moln, men också lära dig att göra mycket imponerande trick med ångan. Vill vara säker på att få både en bra ånga och en god smak, är vår e vätska från Burst My Bubble helt perfekt. Namnet säger allt: extra fokus har lagts på ”molnen” med smaken av tuggummi. Detta betyder dock inte att smaken av vätskan har ignorerats. Smakerna är enkla men bra. Dessutom är dessa e vätskor också mycket billigare än många andra. Detta är just en stor fördel om de ska användas speciellt för att göra moln. Nämligen kan det kräva en bra mängd vätska för att göra moln och tricks.

 

På Just Vape har vi något för alla. Se vårt urval Här. Om du fortfarande har svårt att hitta något, eller om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss på +45 42 65 65 09 eller på
[email protected]
.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
error: Alert: Content is protected !!