Vad är risken för e cigaretter kontra cigaretter?

Debatten om huruvida e-cigaretter faktiskt är friska eller ohälsosamma lever på bra. Många människor kan tvivla på egenskaperna, särskilt som flera medier belyser ämnet med skepsis. I det här inlägget ser JustVape närmare effekterna av e cigaretter och naturligtvis kan jämföras med vanliga cigaretter.

Nämligen vaping är minimalt skadligt jämfört med normal rökning, och detta backas upp av denna video, där brittiska professorer granska båda typerna av konsumtion.

De primära skillnaderna

Användningen av e cigaretter, först och främst (bland många saker) innebär uppenbarligen inte inandning tobaksröken. Denna rök innehåller flera ohälsosamma ämnen som kan sluta döda. Ånga inhaleras, som även kan blandas med arom och nikotin.

Nikotin är långt ifrån den skadliga delen av vad du vet från cigaretter. Därför, e cigaretter kan du använda nikotin utan att behöva falla offer för andra farliga ämnen i röken från cigaretter.

Den stora skillnaden är att du inte “sätta eld” på din e cigarett. Du andas in genom vattenbaserad ånga för att göra stor skillnad för cigaretten, som antänds av eld som bränner tobaken.

e cigaretter

Skademinskning med e cigaretter

Rökning är naturligtvis mycket beroendeframkallande och mycket svårt för den enskilde att vänja sig vid. Få människor lyckas sluta röka från en dag till nästa. Därför kan e cigaretter användas på lämpligt sätt för skademinskning. Det är jämförbart med bilister som är förknippade med många risker när de rör sig i trafiken. Här slutar du inte köra om du har gjort skada, men du minskar skadan nästa gång.

Vissa rökare förmodligen inte sluta röka heller, men du kan minska skadorna genom att använda e cigaretter.

Vi ser dock att de flesta rökare helt slutar röka efter att de börjat ånga. Det är helt klart det bästa och säkraste alternativet för rökare.

Jämförelse av kemikalier

Hälsan från en vanlig cigarett till en e cigarett kan bestämmas i synnerhet i kemikalier. De flesta kemikalier och gifter i cigarettröken är praktiskt taget frånvarande i e cigaretter. De som är närvarande i ångan är ungefär hundra gånger mindre.

Arom/
e vätska
är naturligtvis en stor del av e cigaretter, och många ifrågasätter också hälsan hos dessa. Men smakvarianterna testas många gånger, och forskningen visar att de är förknippade med mycket låga hälsorisker.

De två elementära baserna i e vätskor, propylenglykol och glycerin, har i vissa fall visat sig orsaka mild irritation i luftstrupen, men de verkar verkligen inte ge några långsiktiga effekter.

Propylenglykol är den som kan orsaka irritation i mycket få fall, men det är lätt att lösa genom att vrida ner propylenglykol (PG) och upp Vegetabiliska Glycerin (VG). Detta ökar blandningsförhållandet vid VG. Oftast är 30 PG / 70 VG tillräckligt för att helt eliminera dessa symtom. Om inte, kan du också enkelt ånga med REN VG bas. Så 100 VG och därmed eliminera PG helt, och då dessa symtom kommer att försvinna.

E cigarettes på JustVape

E cigaretter är inte som sådan medicinsk behandling, vilket är anledningen till att de bara är populära bland vanliga rökare. De är inte för människor som anser sig “sjuka” och inte erbjuds i medicinska sammanhang. E cigaretter skapas för konsumenterna, så de är roliga och intressanta att använda på samma gång. Det finns goda möjligheter att anpassa upplevelsen genom att välja din egen smak och nikotinnivå. Detta kan skapa en förnyad, bättre upplevelse i rökaren samtidigt som gamla vanor (såsom inandning, “mun-till-hand” motion och den sociala aspekten).

Här på JustVape, naturligtvis, vi är stora anhängare av e cigaretter, oavsett vad ditt syfte är med dem. De tillgodoser alla människor över 18 år och är säkra att använda. Du hittar alla våra e cigaretter här där du kan välja exakt den produkt du behöver – erfaren eller inte!

Om du har några frågor om produkterna eller något annat inom steaming, kan du alltid kontakta oss på 042-65 65 09 eller vid [email protected]

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
error: Alert: Content is protected !!