Guiden till e vätskor

Det kan vara svårt att hitta rätt e vätskor, inklusive vilken arom och nikotin du ska använda. I det här inlägget gräver vi i e vätskor och komma med bra tips om hur man använder dem.

Vad är en e-vätska?

En e-vätska är vad du får i din e-cigarett, så att den kan producera ånga med smak – med eller utan nikotin.

Guiden till e vätskor

Vad består en e-vätska av?

E vätskor består främst av VG/PG i olika blandningsförhållanden. Detta kan till exempel vara en 50/50 ratio VG / PG, vilket är för mindre kit eftersom det inte är för tjockt i vätskan. Smaken är mer intensiv i denna blandning relation och spolarna sista bättre eftersom de inte ”gank” så mycket. Gunker är en term för när bränt skräp från e vätskan deponeras i spolen. Detta händer vanligtvis med en hög VG blandning, liksom med söta vätskor som innehåller mycket sötningsmedel. 70/30 är bäst för subohm och en högre ångnivå. VG producerar mer ånga och därmed ett tätare och tjockare ångmoln. Detta blandningsförhållande är också bra för en ”cloud chaser”. Detta koncept spänner över önskan om så mycket ånga som möjligt. Därför är denna 70/30 den optimala för denna typ av ångbåt.

Dessutom är det viktigt att förstå begreppen PG och VG. Du kan ha stött på dem i din strävan efter rätt e vätska. PG står för propylenglykol, vilket förbättrar smaken av e-cigarett. PG är en genomskinlig vätska som är luktfri och har en mild smak.

VG står för vegetarisk glycerin, och glycerin finns faktiskt i alla fetter. Det är därför PG och VG är något du redan äter igenom så mycket annat. Så frukta inte att din kropp inledningsvis kommer att reagera dåligt när konsumeras. VG är något mer trögflytande, vilket ger mer ånga och vegetabiliskt fett smakar ganska söt. Alla dessa funktioner är ganska tydliga i en e-cigarett där det måste sägas vara nödvändigheter.

Goda råd

Det finns faktiskt mer i e vätskor än att bara köpa och ånga dem. Först och främst bör du skaka din e vätska före användning – varje gång. Detta säkerställer att din PG / VG mix, arom och nikotin skakas ihop på lämpligt sätt. På så sätt är du alltid säker på att få en ”kvalitet ånga”.

Dessutom bör du undvika att lämna dina e vätskor på platser där de kan påverkas av direkt solljus. Om du är ny på e-cigaretter, nikotin förmodligen fortfarande betyder mycket för dig. Solljuset kan påverka nikotinet i e-vätskan och faktiskt minska innehållet. Du kommer inte att upptäcka att du betalar för en produkt som du inte får.

Vem producerar e vätskor?

E vätskor produceras på fabriker runt om i världen, och även i stor utsträckning här i Danmark. Bland annat tillverkade vätskor och Sundbygaard i landet. Dessa är två av de största varumärkena i landet eftersom de är kända för sin höga kvalitet. Dessutom är Sundbygaard känd för att vara ett bra val för dig som vill ha bra kvalitet i den billiga änden.

Crafted Liquids sortiment består av shortfills och ren arom, och de fokuserar på en mindre produktportfölj där dessa få produkter till stor del vårdas. Men det finns betydligt fler producenter än bara de två, vilket är anledningen till att vi på Just Vape har samlat de bästa. Som ett resultat har du ett mångsidigt sortiment där du kan välja mellan flera lösningar. Vi distribuerar några av marknadens bästa e vätskor och nikotin baser där du kan blanda och matcha för att uppnå dina önskemål.

Om våra e vätskor

Alla e vätskor blandas med arom eftersom detta ger vätskan en smak. De 4 komponenterna i e vätskan är följande: 1 PG, 2 VG, 3 arom och naturligtvis Nikotin om så önskas. När du väljer en shortfill hos oss måste du välja en VG/PG bas och här är flera olika. En bas utan nikotin och en med nikotin, där det finns flera styrkor av detta mätt i MG. Alla vätskor och baser på JustVape är kliniskt testade och följer dansk lagstiftning. De är godkända av SIK, vilket även gäller för vår hårdvara.

Vårt mål är att ge högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Det är därför vi har allierat oss med ett brett spektrum av partner, såsom den ovan, som kommer att säkra dig en av landets största kommittéer. Du kan alltid kontakta oss på +45 42 65 65 09 eller kontakta @ justvape om du har några frågor eller andra förfrågningar. Vi ser fram emot att höra från dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
error: Alert: Content is protected !!