Nybörjarguide till bästa e-juice

e juice

En av de viktigaste produkterna att veta i vaping världen är e juice

. Som nybörjare med vaping kan det vara svårt, om inte omöjligt, att hitta runt de tusentals märkenas smaker. På Just Vape har vi ett brett utbud och vi vet hur förvirrande det kan vara att komma igång. Det är därför vi har sammanställt en guide för nybörjare här.

För det första är det viktigt att notera att “e juice” och “e vätska” är två ord för samma produkt. Dessutom finns det “Shortfills premix”. Detta är också en variant av e juice. Här kan du välja att blanda nikotin själv och eventuellt. svalare, i. I alla våra vätskor är det valfritt oavsett om du vill ha nikotin eller inte.

E juice av bästa kvalitet!

Typiskt, e juice i shortfills premix kategori är både av riktigt bra kvalitet och med intensiv smak. Vissa av produkterna av denna typ är därför också i den dyrare änden, eftersom de därför är av “premium”-kvalitet. Om du fortfarande vill spara några kronor, kan du oftast göra detta genom att avmarkera nikotin skott. Om du inte gillar kylaren i din e juice, kan detta också avmarkeras.

Nybörjarguide till bästa e-juice

Som nämnts är detta den kategori med de starkaste smakerna – och det finns verkligen mycket att välja på. Om man ska smaka frukt, är Mohawk & Co- Fizzy e juice utsökt – den här är också på toppen bland de bästa på marknaden. Vi har ett stort urval av deras e juice med olika smaker. Dessutom är Fizzy anmärkningsvärt eftersom de är några av de bästa för kylning. Om du älskar kylning, deras vätskor med olika frukt smaker är förmodligen din nya favoriter.

keep-it-100-justvape

Om du har en söt tand istället, det finns också gott om shortfills premix med dessert eller godis smaker. Ett exempel på detta kan vara Keep It 100 e juice. De olika smakerna är alla inspirerade av olika desserter samt fruktcocktails och är alla mycket framgångsrika i smak, till ett kraftigt pris. De är alla runda och läckra i smak, och bör smakas av alla med en söt tand. Här kan du också välja om du vill ha nikotin.

Nybörjarguide till bästa e-juice Nybörjarguide till bästa e-juice

E juice till bästa pris

Om du precis har börjat vape, kanske du vill prova några billigare juice innan du verkligen investerar. Detta innebär dock inte nödvändigtvis att man måste kompromissa om kvaliteten. På Just Vape har vi flera bra e vätskor för billiga pengar. Till exempel gör det prisbelönta varumärke, Ramsey e-vätskor eller Kingston som har ett stort sortiment och mycket hög kvalitet e juice till överkomliga priser under 130kr – 18 euro per flaska i 120ml.

 

Om du vill vape så billigt som möjligt, utan att kompromissa med smak, kan Vapeson vara ett alternativ. De har gjort en massa olika smaker. mycket vätska som har smaken av klassisk tobak. Så om du älskar den smaken, har Vapeson ett brett urval av dessa. Dessa vätskor är från vår produktkategori av “vanlig” juice, så du bör inte blanda något själv – de är ångklara direkt.

 

På Just Vape tycker vi att det är viktigt att få den hjälp du behöver för att börja vaping. Om du fortfarande är förvirrad och har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på +45 42 65 65 09 eller på [email protected] Vi är alltid redo att hjälpa till!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
error: Alert: Content is protected !!